LV ::  EN ::  RU :: 

Diplomatic Economic Club®
Since 1997



close open

Diplomatic Club for Peace Visu valstu vadītājiem un visiem cilvēkiem pasaulē.
Paziņojums

Diplomātiskais ekonomiskais Klubs kategoriski iebilst un nepieņem nekāda veida agresīvas darbības, militāros konfliktus, starpvalstu karus, kas notiek pašlaik, Eiropas centrā, kā arī citos kontinentos – Āzijā, Āfrikā.
Nekas un nekādi apstākļi neattaisno spēka pielietošanu, visur cieš parastie cilvēki.
Aicinām visas puses, visa līmeņa vadītājus mierīgā ceļā risināt jebkādas domstarpības, dialoga un pārrunu ceļā.
Tikai Miers uz mūsu planētas, tikai Draudzība un savstarpēja cieņa veicina cilvēku dzīvi.
Pat nepieļaujiet domas un mājienus par trešo pasaules karu, atomieročiem.
Cilvēces atmiņā ir XX gadsimta karti, un ja to aizmirsāt, tad derētu atcerēties. Diplomatic Club for Peace

Izbeidziet Karu! Lai ir Miers visā pasaulē!
Stop War! Peace All Over the World!



Diplomatic Economic Club
apvieno dalībniekus no 37 pasaules valstīm.


Kompānija „Dzintars“ – attīstības ceļš  

Uzņēmums Dzintars

6.decembrī pēc AS „Dzintars“ prezidenta Iljas Zalmanoviča Gerčikova aicinājuma, Kluba biedri apmeklēja vecāko Latvijas uzņēmumu parfimērijas un biokosmētikas nozarē AS „Dzintars“

Apmeklētāji iepazinās ar ražošanas procesu un apaļā galda diskusijas laikā runāja par mūsdienīgo uzņēmuma attīstības stratēģiju un situāciju valsts ekonomikā kopumā.


Uzņēmums Dzintars

Ražotne, kas tika dibināta 1849.gadā Rīgā, tradicionāli izmanto ekoloģiski tīras izejvielas. Lai nodrošinātu produkcijas augstu kvalitāti, ir izveidota privātā uzlējumu ražošana.


Uzņēmums Dzintars

Kluba biedriem bija iespēja noskatīties kā tiek ražoti AS „Dzintars“ produkti, iepazīties ar dažādās produkcijas ražošanas cikliem, ar augsto ražošanas kultūru un pārliecināties par kompānijas speciālistu augstu profesionālo sagatavošanu.


Uzņēmums Dzintars

AS „Dzintars“ ir izveidotās speciālās laboratorijas, lai nodrošinātu iespēju piedāvāt patērētājiem augstas kvalitātes produkciju. Kompānija izmanto dažādas zāles, no kurām tieši fabrikā tiek izdalīti komponenti ar ārstējoši-kosmētiskām īpašībām.


Uzņēmums Dzintars

Vairākiem produktu veidiem uzņēmumam ir pilns ražošanas cikls, tajā skaitā arī komponentu ražošanā.
„Dzintars“ ražo kosmētikas produkciju, kas tiek veiksmīgi realizēta ne tikai Latvijā, bet arī vairākās pasaules valstīs. Ir izveidota franšīzes sistēma, un ir iespēja nopirkt kompānijas produkciju vairākās valstīs, un izplatīšanas ģeogrāfija paplašinās.


’Uzņēmums  

Apaļā galda tikšanās laikā AS „Dzintars“ prezidents I.Gerčikovs pastāstīja Kluba biedriem par mērķiem, kas stāv uzņēmumu priekšā mūsdienu ekonomiskajos apstākļos. Jau vairāku gadu garumā AS „Dzintars“ sekmīgi attīstās savā tirgus segmentā. Piemēram, jau tagad Latvijā tam ir vairāk nekā 50 ķēdes veikali. Kā arī kompānijas veikalus var atrast ārpus Latvijas, — Čehijā, Slovākijā, Vācijā un citās valstīs klientiem ir iespēja iegādāties kvalitatīvu kosmētiku no Latvijas, kurai ir laba reputācija un pazīstama tirdzniecības marka. Kompānijā pastāvīgi notiek personāla profesionālo spēju attīstība, tiek organizētas personāla apmācības, tiek ieguldīta nauda iekārtu atjaunošanā utt. Tas ļauj uzņēmumam pārliecinoši attīstīties un droši skatīties nākotnē.
Daudzi ārzemju tūristi apmeklējot Latviju, pērk AS „Dzintars“ produkciju, kas liecina par tās augsto kvalitāti.

Diplomātiskā Kluba Vice-Prezidents Olegs Butenko pateicās I. Gerčikova kungam par iespēju apmeklēt uzņēmumu un par interesantu sarunu, un iesniedza piemiņas suvenīru no Kluba.

Tikšanās piedalījās:
O.Butenko, B.O’Bern, A.Volkov, D.Tomaszewski, V.Lapatko, Ž.Mirzakassimova, J.Lopatko, M.Preminin, V.Roldugin, A.Iljin, D.Isahanov un citi

Jaunumi »  Kompānija „Dzintars“ – attīstības ceļš »  Views: 79600   Diplomatic Club


Diplomatic Economic Club®



Copyright © 1997-. DEC.lv Diplomatic Economic Club®

Diplomatic Economic Club. Materiālu vai fotogrāfiju izmantošana bez to autoru (tiesību īpašnieku) atļaujas aizliegta.
Hostings no: A/S Balticom