LV ::  EN ::  RU :: 

Diplomatic Economic Club®
Since 1997



close open

Diplomatic Club for Peace Visu valstu vadītājiem un visiem cilvēkiem pasaulē.
Paziņojums

Diplomātiskais ekonomiskais Klubs kategoriski iebilst un nepieņem nekāda veida agresīvas darbības, militāros konfliktus, starpvalstu karus, kas notiek pašlaik, Eiropas centrā, kā arī citos kontinentos – Āzijā, Āfrikā.
Nekas un nekādi apstākļi neattaisno spēka pielietošanu, visur cieš parastie cilvēki.
Aicinām visas puses, visa līmeņa vadītājus mierīgā ceļā risināt jebkādas domstarpības, dialoga un pārrunu ceļā.
Tikai Miers uz mūsu planētas, tikai Draudzība un savstarpēja cieņa veicina cilvēku dzīvi.
Pat nepieļaujiet domas un mājienus par trešo pasaules karu, atomieročiem.
Cilvēces atmiņā ir XX gadsimta karti, un ja to aizmirsāt, tad derētu atcerēties. Diplomatic Club for Peace

Izbeidziet Karu! Lai ir Miers visā pasaulē!
Stop War! Peace All Over the World!



Diplomatic Economic Club
apvieno dalībniekus no 37 pasaules valstīm.


»»   »  Tiesiskā informācija 22.06.2010 (14702)

Tiesiskā informācija  

Īpašnieks nodrošina vietnes (mājaslapas) www.dec.lv darbību, lai veicinātu sabiedrības piekļuvi informācijai par iniciatīvām, pasākumiem un notikumiem, kas saistīti ar kluba „Diplomatic Economic Club“ organizatoru, kā arī par citiem aktuāliem materiāliem. Visas publikācijas ir paredzētas tikai informatīviem nolūkiem.

Informāciju var sniegt „Diplomatic Economic Club“ dalībnieki, organizācijas; daļa materiālu ir no atvērtiem avotiem un ar norādītu avota adresi. Vietnes īpašnieks darīs visu, lai labotu iespējamās kļūdas, par kurām viņam tiks ziņots uz paziņojuma beigās norādītajiem saziņas veidiem.

Izmantojot tādus informācijas avotus kā internetu, e-pastu, pastāv vīrusa infekcijas risks. Katram lietotājam ir patstāvīgi jāveic atbilstoši pasākumi, lai aizsargātu savus datus un ierīces no vīrusa. Par www.dec.lv vietnes un tās satura izmantošanu atbild lietotājs. Vietnes īpašnieks nav atbildīgs par nodarīto kaitējumu, datu nozaudēšanu, peļņas zaudējumiem un citām sekām, kas varētu rasties, izmantojot šīs vietnes lapas.

Vietnes īpašnieks nav atbildīgs par šajā tīmekļa vietnē esošā materiāla (informācijas) pareizību, aktualitāti un pilnīgumu. Lapu saturam nav garantijas, un materiālu autoru viedoklis nav vietnes īpašnieka vai „Diplomatic Economic Club“ organizatora viedoklis.

Minētais materiāls (informācija):
– ir vispārējs un nekādā gadījumā nav saistāms ar noteiktu fiziskās personas vai organizācijas situāciju;
– ievietota vietnē www.dec.lv, nav pilnīga, izsmeļoša un precīza;
– ietver saites uz ārējām vietnēm, pār kurām šīs vietnes īpašniekam nav nekādas kontroles, un viņš nekādi nav atbildīgs par tajās ievietoto informāciju, tur rādītajām reklāmām, tekstiem un citām saitēm, jo viņam uz to nav nekādas ietekmes. Visas saites uz www.dec.lv ir sniegtas laipnības izrādīšanas nolūkā. To izmantošana ir personīga atbildība, un ir dota iespēja iziet no vietnes lapas. Šis paziņojums attiecas uz visām saitēm, kas atrodamas šajā vietnē.
– nesniedz nekādu profesionālu vai juridisku novērtējumu. Ja jūs vēlaties saņemt īpašu kāda jautājuma novērtējumu, tad varat vērsties pie speciālista.
– nekādā mērā nav vietnes īpašnieka, „Diplomatic Economic Club“ organizatora vai dalībnieku viedoklis;
– vietnē ievietotās fotogrāfijas bez īpaša paraksta, logotips un nosaukums pieder vietnes īpašniekam. Fotogrāfiju kopēšana un ievietošana citos resursos – tikai ar īpašnieku atļauju. Teksta materiālu izmantošana atļauta, norādot hipersaiti uz vietnes lapu.

„Diplomatic Economic Club“ pasākumu organizators pasākumu laikā, kas tiek organizēti vietās, kur tiek uzņemtas fotogrāfijas un ierakstīti video, var apstrādāt dalībnieku un viesu fotoattēlus un video, glabāt tos arhīvos, ievietot vietnē www.dec.lv un apkalpojamajos sociālajos tīklos.

Izvēloties informāciju publicēšanai, „Diplomatic Economic Club“ organizators vienmēr ievēro visstingrākos ētikas standartus, cenšoties nodrošināt, lai šīs publikācijas neaizskartu jūsu tiesības un brīvības. Vienlaikus mēs saprotam, ka, iespējams, mēs nezinām visus faktus un apstākļus par potenciālo ietekmi, tāpēc, lai nodrošinātu godīgu datu apstrādi, mēs neliedzam nevienam jebkurā laikā sazināties ar mums, izmantojot sniegto kontaktinformāciju, lai jūs varētu iebilst pret atbilstošo datu apstrādi.

Personas datu kategorijas:
Attēli, audio, video un citi personas dati un darbības, kas atrodas fotokameru un videokameru redzamības laukā.

Apstrādes tiesiskais pamatojums:
„Diplomatic Economic Club“ organizēto pasākumu un zīmola atpazīstamības nodrošināšana.
„Diplomatic Economic Club“ organizators plāno šos datus glabāt pastāvīgi. Lai ievērotu godīgas datu apstrādes principu, mēs paskaidrojam, ka, ņemot vērā iepriekš minēto datu apstrādes mērķi – informācijas publicēšanu par pasākumiem, kuros piedalās „Diplomatic Economic Club“ –, daļa materiālu var kļūt publiski pieejama, un tāpēc tiem var piekļūt jebkura trešā puse.

Ņemot vērā, ka personas datu apstrādes mērķis ir aptvert neierobežotu cilvēku skaitu, publicētos datus saņems visi, kas apmeklē vietni www.dec.lv un apkalpojamos kontus sociālajos tīklos.

Domēns www.dec.lv, organizators „Diplomatic Economic Club“, – Anatolijs Butenko (Анатолий Бутенко), +371 29241870, e-pasts: dec@dec.lv

 »  Tiesiskā informācija »  Views: 14702   Diplomatic Club


Diplomatic Economic Club®



Copyright © 1997-. DEC.lv Diplomatic Economic Club®

Diplomatic Economic Club. Materiālu vai fotogrāfiju izmantošana bez to autoru (tiesību īpašnieku) atļaujas aizliegta.
Hostings no: A/S Balticom