LV ::  EN ::  RU :: 

Diplomatic Economic Club®
Since 1997



close open

Diplomatic Club for Peace Visu valstu vadītājiem un visiem cilvēkiem pasaulē.
Paziņojums

Diplomātiskais ekonomiskais Klubs kategoriski iebilst un nepieņem nekāda veida agresīvas darbības, militāros konfliktus, starpvalstu karus, kas notiek pašlaik, Eiropas centrā, kā arī citos kontinentos – Āzijā, Āfrikā.
Nekas un nekādi apstākļi neattaisno spēka pielietošanu, visur cieš parastie cilvēki.
Aicinām visas puses, visa līmeņa vadītājus mierīgā ceļā risināt jebkādas domstarpības, dialoga un pārrunu ceļā.
Tikai Miers uz mūsu planētas, tikai Draudzība un savstarpēja cieņa veicina cilvēku dzīvi.
Pat nepieļaujiet domas un mājienus par trešo pasaules karu, atomieročiem.
Cilvēces atmiņā ir XX gadsimta karti, un ja to aizmirsāt, tad derētu atcerēties. Diplomatic Club for Peace

Izbeidziet Karu! Lai ir Miers visā pasaulē!
Stop War! Peace All Over the World!



Diplomatic Economic Club
apvieno dalībniekus no 37 pasaules valstīm.


»»   »  Diplomātiskais ekonomikas klubs 22.06.2010 (20882)

Diplomātiskais ekonomikas klubs  

Ekonomisko interešu prioritāte sadarbībā starp valstīm veicina stiprāku sociālas, ekonomiskas un politiskas saprāšanas attistību pasaulē. Šajā procesā ir neaizvietojama ekonomiskas diplomātijas loma.
Pavol Baranaj (Slovākija) – Kluba prezidents 2008-2010.g..

 
Diplomātiskais ekonomikas klubs  Kluba biedri atrodas Latvijā, Šveicē, Lietuvā, Sauda Arābijā, Alžīrā, Maroko, Somijā, Austrijā, Ungārijā, Krievijā, Šrilankā, Spānijā u.c vairāk nekā 30 valstīs.

Diplomātiskais Ekonomikas Klubs – ir unikālā apvienība, kur cilvēki no dažādām valstīm komunicē viens ar otru un sekmē kontaktu attistību starp uzņēmējiem no valstīm, kurus viņi pārstāvē.

Presentation

1997. gads — idejas rašana par kluba izveidi, iekšējo attiecību nodibināšana klubā, pamatojoties uz starptautiskām izstādēm Rīgā, periodiskām sanāksmēm.
2003.gadā 20.septembrī ar diplomātu grupu iniciatīvu (Slovākija, Čehija, Krievija, Polija, Ukraina, Baltkrievija), ņēmot vērā ārzemju tirzdniecības-ekonomikas diplomātisko pārstāvju starptautisko pieredzi un praktisko darbību, tika dibināta neformāla apvienība «Diplomātiskais Ekonomikas Klubs» — «Diplomatic Economic Club»

Viens no kluba uzdevumiem ir — papildus iespējas lietišķo dialogu nostiprināšanai ar uzņēmejiem, profesionāļu asociācijām un citām organizācijām, Latvijas ekonomikas potenciala attēlojuma paplašināšana.

Saprašāna notiek cilvēku sakaru laikā. Kopš 2005.gada par Kluba biedriem kļūva uzņēmēji, biznesa īpašnieki. Pašlaik Diplomātiskais Ekonomikas Klubs apvieno diplomātus ekonomikas jautājumos, zinātniekus.

Kluba biedri atrodas Latvijā, Šveicē, Lietuvā, Sauda Arābijā, Alžīrā, Maroko, Somijā, Austrijā, Ungārijā, Krievijā, Šrilankā, Spānijā u.c vairāk nekā 30 valstīs.

Tiek atbalstīta komunikācija, Kluba biedri tiek informēti par notikumiem un tikšānām un pēc tradīcījas katru gadu satiekas februāra sākumā.

Periodiski klubā notiek tikšanas ar Latvijas lietīšķiem lokiem, ārzemju vēstniekiem, zinātniekiem. Tiek organizēti izbraucieni uz Latvijas uzņēmumiem. Tikšanas ar pašvaldībām, Latvijas valsts orgānu parstāvjiem. Noteik temātiskie vakari. Lietišķas tikšānas un iepazīšanas ar Latvijas uzņēmumu jaunumiem notiek uz izstādēm un konferencēm Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

Klubs — tās ir cilvēki ar dažādām interesēm. Savstarpējās saprāšanas un draudzības nostiprināšana starp dažādam tautām notiek ar sakaru kultūru: tikšanas ar ģimenēm, brīvdienu ekskursiju izbraucieni un citi.

Klubs piedalās oficiālos pasākumos, konferencijās un ir atklāts sadarbībai ar ieinteresētām organizācijām.


 »  Diplomātiskais ekonomikas klubs »  Views: 20882   Diplomatic Club


Diplomatic Economic Club®



Copyright © 1997-. DEC.lv Diplomatic Economic Club®

Diplomatic Economic Club. Materiālu vai fotogrāfiju izmantošana bez to autoru (tiesību īpašnieku) atļaujas aizliegta.
Hostings no: A/S Balticom