LV ::  EN ::  RU :: 

Diplomatic Economic Club®
Since 1997



close open

Diplomatic Club for Peace Visu valstu vadītājiem un visiem cilvēkiem pasaulē.
Paziņojums

Diplomātiskais ekonomiskais Klubs kategoriski iebilst un nepieņem nekāda veida agresīvas darbības, militāros konfliktus, starpvalstu karus, kas notiek pašlaik, Eiropas centrā, kā arī citos kontinentos – Āzijā, Āfrikā.
Nekas un nekādi apstākļi neattaisno spēka pielietošanu, visur cieš parastie cilvēki.
Aicinām visas puses, visa līmeņa vadītājus mierīgā ceļā risināt jebkādas domstarpības, dialoga un pārrunu ceļā.
Tikai Miers uz mūsu planētas, tikai Draudzība un savstarpēja cieņa veicina cilvēku dzīvi.
Pat nepieļaujiet domas un mājienus par trešo pasaules karu, atomieročiem.
Cilvēces atmiņā ir XX gadsimta karti, un ja to aizmirsāt, tad derētu atcerēties. Diplomatic Club for Peace

Izbeidziet Karu! Lai ir Miers visā pasaulē!
Stop War! Peace All Over the World!



Diplomatic Economic Club
apvieno dalībniekus no 37 pasaules valstīm.


»» Jaunumi  »  SMP Banka — mūsdienīgā attīstība 27.06.2010 (88555)

SMP Banka — mūsdienīgā attīstība  

SMP Banka — mūsdienīgā attīstība Š.g. 11.februārī Kluba biedri piedalījās Light House Hotel viesnīcas prezentācijā Jūrmalā pēc SMP Bankas valdes priekšsēdētājas Svetlanas Dzenes ielūguma.
Svetlana Dzene iepazīstināja viesus ar SMP Bankas attīstības vēsturi, ar darbības koncepciju — Bankas tīkla attīstība Latvijā, uzņēmumu kreditēšana, tostarp tirdzniecības darījumu un patērētāju kreditēšana, faktoringa operācijas. Klientu apkalpošanas procesā Bankai ir organizatora loma, lai klienti varētu justies pārliecināti tirgū, veikt operācijas, līdz ar to savstarpēji atbalstot sevi un savus klientus un attīstot sadarbību.
SMP nosaukuma vēsture ir saistīta ar Ziemeļjūras ceļu — Krievijas lielāko Banku. Latvijas SMP Banka sekmīgi attīsta ar klientiem saistītu darbību valsts robežās, bet arī ar Krievijas, Turkmenistānas, Kazahstānas un citu valsts lielākajiem uzņēmumiem ražošanas nozarē. Pēc kopīgās konsolidācijas Ziemeļu jūras Banka Krievijā aizņem 65.vietu no 1000 Bankām valstī.
Svetlana Dzene un Andris Dzenis prezentēja savas ģimenes uzņēmumu Light House hotel, kurš atrodas pie pašas Baltijas jūras Rīgas līča krasta Jūrmalā. Tieši tajā vietā, kur agrāk bija laivu un inventāra noma, tika uzcelta 11 luksa numuru mājīga viesnīca. Katram numuram ir savs dizains un nosaukums: 4 nosaukti pēc Latvijas reģioniem, pēc valstīm — franču, spāņu, itāļu, krievu, Indonēzijas, Āfrikas…
Viesnīcā ir atvērtās terases atpūtai ar lielisku jūras skatu, kur tiek piedāvāta iespēja organizēt pasākumus. Īpašu uzmanību viesnīcas īpašnieki veltīja produktu izvēlei restorānam — maize, gaļa un sviests tiek gatavoti uz vietas. Degustācijā piedāvātie ēdieni bija lieliski, kā arī pati Light House viesnīca.
Īpašnieku labsirdību var sajust ikviens viesis; ziemas vai vasaras vakars, pavadītais viesnīcā, būs noteikti neaizmirstams!
Kluba biedre J.Lopatko pārsteidza visus ar garšīgām pankūkām!
Kluba prezidents Pavol Baranaj pateicās par tikšanās un prezentāciju, novēla veiksmi un tālāko attīstību.
Pēc tradīcijas Kluba prezidents svinīgi iedeva Kluba diplomu un piemiņas līdera suvenīru Svetlanai Dzenei un Andrim Dzenim.
Tikšanās piedalījās:
Svetlana Dzene un Andris Dzenis — viesnīcas īpašnieki
P.Baranaj, A.Villers, I.Zaharciuc, V.Roldugins, O.Butenko, J. Kunga, E.Ozoliņš, V.Butenko, J.Lopatko, V.Berezovskis, O.Pavuk, E.Roldugins, A.Gapoņenko.

more picturs

Jaunumi »  SMP Banka — mūsdienīgā attīstība »  Views: 88555   Diplomatic Club


Diplomatic Economic Club®



Copyright © 1997-. DEC.lv Diplomatic Economic Club®

Diplomatic Economic Club. Materiālu vai fotogrāfiju izmantošana bez to autoru (tiesību īpašnieku) atļaujas aizliegta.
Hostings no: A/S Balticom