LV ::  EN ::  RU :: 

Diplomatic Economic Club®
Since 1997



close open

Diplomatic Club for Peace Visu valstu vadītājiem un visiem cilvēkiem pasaulē.
Paziņojums

Diplomātiskais ekonomiskais Klubs kategoriski iebilst un nepieņem nekāda veida agresīvas darbības, militāros konfliktus, starpvalstu karus, kas notiek pašlaik, Eiropas centrā, kā arī citos kontinentos – Āzijā, Āfrikā.
Nekas un nekādi apstākļi neattaisno spēka pielietošanu, visur cieš parastie cilvēki.
Aicinām visas puses, visa līmeņa vadītājus mierīgā ceļā risināt jebkādas domstarpības, dialoga un pārrunu ceļā.
Tikai Miers uz mūsu planētas, tikai Draudzība un savstarpēja cieņa veicina cilvēku dzīvi.
Pat nepieļaujiet domas un mājienus par trešo pasaules karu, atomieročiem.
Cilvēces atmiņā ir XX gadsimta karti, un ja to aizmirsāt, tad derētu atcerēties. Diplomatic Club for Peace

Izbeidziet Karu! Lai ir Miers visā pasaulē!
Stop War! Peace All Over the World!



Diplomatic Economic Club
apvieno dalībniekus no 37 pasaules valstīm.


»» Jaunumi  »  Sanatorija Jantarnij bereg 14.10.2010 (81585)

Sanatorija Jantarnij bereg  

14.oktobrī Kluba biedri apmeklēja sanatoriju «Jantarnij bereg», ", kurš atrodas Jūrmalā. Sanatorija pieder Krievijas prezidenta administratīvajam departamentam un attiecas uz veselības kompleksa struktūru «BOR».
Ceļojumu uz sanatorijas pagātni un nākotni organizēja direktors Viktor Daniloh , kurš jau sākot ar 2003.gadu vada šo ārstniecības iestādi.
  Viņš detalizēti pastāstīja viesiem par Rīgas piejūras kūrorta un sanatorijas «Jantarnij bereg» vēsturi, kā sanatorija kļuvusi par nozīmīgu atpūtas nozarē Padomju Savienībā un Latvijā.

Kluba biedri apmeklēja sanatoriju Jantarnij bereg  Pirmie viesi sanatorijā "Jantarnij bereg " paradījās 1973.gada maijā. Vēlāk galvenā ēka sanatorijā un māja «Baltic Breeze» tika uzcelti, kur brauca atpūsties augstākā partijas aparāta darbinieki.
 Vairāk nekā 100 tūkstoši cilvēku guva labumu no atpūtas sanatorijā. Tikai 2009.gadā kūrorts saņēma 5000 viesu no 15 valstīm. 70% no tiem ir no Latvijas, 20% — krievi, pārējie ir no Vācijas, Izraēlas, Ukrainas, Īrijas, Kanādas, ASV, Austrālija, utt.
Tomēr sanatorija «Jantarnij bereg» ir slavens tieši pateicoties sērūdeņraža pirtim un Ķemera dūņām. Vēl vairāk Jūs varat baudīt tādas procedūras kā limfodrenāža Presomed 2900.
Sanatorijas Jantarnij bereg prezentācija, Jūrmala  V. Daniloh nosauca arī galveno atšķirību starp "Jantarnij bereg " un viņa konkurentu Sanatoriju „JAUNĶEMERI“, kas galvenokārt ir rehabilitācijas centrs pēc ārstēšanās slimnīcā, bet «Jantarnij bereg» specializējās uz aizsargpasākumiem veselības jomā.
Vienlaicīgi sanatorijā var atpūsties un dziedēt 200 cilvēku. Viesu rīcībā ir 105 telpas kategorijās no 38 līdz 67 eiro par vienu personu dienā. Šī summa ietver izmitināšanu, ēdināšanu, medicīnas konsultācijas un procedūras. Daļa no medicīnas un skaistumkopšanas pakalpojumiem tiek piedāvāti par papildus samaksu. Viesus apkalpo 190 darbinieku vasaras sezonā un 160 darbinieku ziemas sezonā.
  Viktor Vsevolodovich parādīja medicīnisko ēku, procedūru telpas, baseinus, istabas, kā arī muzeju, veltītu Jūrmalas kūrorta un sanatorijas vēsturei.
 Kotedžā «Baltijas Brīze», kur bija atpūtas vieta Padomju valsts vadītājiem, Kluba biedriem bija iespēja redzēt apartamentus, atpūtas un darba telpās, lai skatītos filmas, un bibliotēku.
Pavol Baranay un Viktor Daniloh  Kluba presidents Pavol Baranay pasniedza Viktoram Daniloha Kluba goda diplomu, pateicās par informatīvo tikšanās un novēlēja veiksmi attīstībā.
 Kotedžas apmeklējums ir tūrisma programma, kuras nosaukums ir «Padomju PARTY. Ceļojums uz Padomju valsti ". Mēs neatklāsim visus šīs ekskursijas noslēpumus. Kluba biedriem bija iespēja tikties ar Biedru Brežņevu (kas patiesībā ir talantīgs mākslinieks no Rīgas Krievu teātra, Dmitrijs Pales). Pusdienas pēc speciālās menu ir programmas daļa, kas lieliski raksturo viesmīlīgus Padomju laikus.
Tikšanās notika ļoti sirsnīgi un draudzīgā atmosfērā. Viesiem patika sanatorija, daži diplomāti pat izteica vēlēšanās atbraukt uz sanatoriju „Jantarnij bereg“ vēlreiz, lai atpūsties, uzkrāt spēkus un turpinātu darbu.
 
Olga Pavuk, DEC


Jaunumi »  Sanatorija Jantarnij bereg »  Views: 81585   Diplomatic Club


Diplomatic Economic Club®



Copyright © 1997-. DEC.lv Diplomatic Economic Club®

Diplomatic Economic Club. Materiālu vai fotogrāfiju izmantošana bez to autoru (tiesību īpašnieku) atļaujas aizliegta.
Hostings no: A/S Balticom