LV ::  EN ::  RU :: 

Diplomatic Economic Club®
Since 1997



close open

Diplomatic Club for Peace Visu valstu vadītājiem un visiem cilvēkiem pasaulē.
Paziņojums

Diplomātiskais ekonomiskais Klubs kategoriski iebilst un nepieņem nekāda veida agresīvas darbības, militāros konfliktus, starpvalstu karus, kas notiek pašlaik, Eiropas centrā, kā arī citos kontinentos – Āzijā, Āfrikā.
Nekas un nekādi apstākļi neattaisno spēka pielietošanu, visur cieš parastie cilvēki.
Aicinām visas puses, visa līmeņa vadītājus mierīgā ceļā risināt jebkādas domstarpības, dialoga un pārrunu ceļā.
Tikai Miers uz mūsu planētas, tikai Draudzība un savstarpēja cieņa veicina cilvēku dzīvi.
Pat nepieļaujiet domas un mājienus par trešo pasaules karu, atomieročiem.
Cilvēces atmiņā ir XX gadsimta karti, un ja to aizmirsāt, tad derētu atcerēties. Diplomatic Club for Peace

Izbeidziet Karu! Lai ir Miers visā pasaulē!
Stop War! Peace All Over the World!



Diplomatic Economic Club
apvieno dalībniekus no 37 pasaules valstīm.


»» Jaunumi  »  Ukrainas nakts Jūrmalā 16.07.2013 (87610)

Ukrainas nakts Jūrmalā  

Rīgas jūras līča piekraste, Jūrmala, sanatorija „Dzintarkrasts.“ 13.jūlijā savā 10 gadu jubilejā Diplomātiskais klubs sadarbībā ar Ukrainas vēstniecību Latvijā ierīkoja ukraiņu vakaru

Kluba 10 gadu jubilejā tradicionālās tematiskās tikšanās paliek izteikti starptautiskas. Klubs uz šo brīdi vieno pārstāvjus no vairāk kā 30 pasaules valstīm.


Pirms svinīgā vakara norisinājās draudzības spēle pludmales volejbolā. Komandas uzrādīja augstu klasi un meistarību kā šī sporta veida cienītāji.
Tiesnešu komanda un komentators bija no Kazahstānas.

Ukrainas vēstnieks Latvijā, Anatolijs Oļijņiks, pasveicināja spēles dalībniekus un vakara viesus, novēlēja panākumus un draudzīgo saišu stiprināšanu, saprašanos un starptautiski izdevīgu sadarbību.

Notika filmas izrāde par mūsdienu Ukrainu. Ukraiņu virtuves degustāciju pavadīja stāstījums par tradīcijām un Ukrainas reģionu potenciālajām iespējām.

Vakara ietvaros notika interaktīvā viktorīna, kura palīdzēja dziļāk iepazīt Ukrainu. Par tās uzvarētājiem kļuva Jeļena un Vladimirs Lopatko (Baltkrievija), Elen un Hosans Rožē (Francija, Uzbekistāna), Oksana un Aleksandrs Kušniri (Ukraina)


Vakara ietvaros notika vairāki muzikāli priekšnesumi: dziedātāja Vasilisa, Latvijas Operas soliste, iepazīstināja ar Ukraiņu un Latviešu mūzikas motīviem.
Sanatorija „Dzintarkrasts“ muzikālā kolektīva uzstāšanās bija pārsteigums visiem – nodziedāja ukraiņu tautas dziesmu par vareņņikiem…, kuri mēdz būt dažādi, ar kartupeļiem, biezpienu, ķiršiem, zemenēm, sēnēm…

Vakara gaitā notika ātrā šaha turnīrs, par kura uzvarētāju kļuva Viktors Danilohs, „Dzintarkrasta“ direktors.

Kluba vārdā tika pasniegta dāvana Ukrainas vēstniekam Anatolijam Oļijņikovam, grāmata par Latvijas vēsturi un Latvijas mūsdienu tendencēm

Kluba biedri izteica pateicību Andrejam Kozlovam, Ukrainas vēstniecības sekretāram, par milzīgo ieguldījumu neaizmirstama vakara organizēšanā un vadīšanā.

Milzīga pateicība „Dzintarkrasts“ par palīdzību vakara organizēšanā

Kluba desmitgade lika pamatus jaunai vasaras tradīcijai – Klusa ir Ukrainas nakts…Latvijā!

Vakara dalībnieki:
Ukrainas vēstnieks Latvijā Anatolijs Oļijņiks un Zoja Oļijņik, Polijas vēstnieks Latvijā Eži Mareks Novkovskis un Jadviga Novakovski, Īrijas vēstnieks Latvijā Eidans Kirvans
Andre Villers (Beļģijas vēstniecība), Davids Tomaševskis (Polijas vēstniecība), Maksims Premiņins (Krievijas vēstniecība), Vladimirs un Ļjudmila Kozlovskiji (Baltkrievijas vēstniecība), Vladimirs un Jeļena Lopatko,
Aleksandrs un Oksrana Kušnir (Ukrainas vēstniecība), Nikolajs Kolotilo un Ļjudmila Beļinceva,    Elen Rožē (Francijas vēstniecība), Snežana Šušunova, Viktors un Ella Daniloh, Oļegs un Jūlija Butenko,
Kamols un Lola Faizijevi (Uzbekistānas vēstniecība), Žazira Mirzakassimova un Kanibeks Auzbaevs (Kazahstānas vēstniecība), Valērijs Roldugins un citi.




Jaunumi »  Ukrainas nakts Jūrmalā »  Views: 87610   Diplomatic Club


Diplomatic Economic Club®



Copyright © 1997-. DEC.lv Diplomatic Economic Club®

Diplomatic Economic Club. Materiālu vai fotogrāfiju izmantošana bez to autoru (tiesību īpašnieku) atļaujas aizliegta.
Hostings no: A/S Balticom