LV ::  EN ::  RU :: 

Diplomatic Economic Club®
Since 1997



close open

Diplomatic Club for Peace Visu valstu vadītājiem un visiem cilvēkiem pasaulē.
Paziņojums

Diplomātiskais ekonomiskais Klubs kategoriski iebilst un nepieņem nekāda veida agresīvas darbības, militāros konfliktus, starpvalstu karus, kas notiek pašlaik, Eiropas centrā, kā arī citos kontinentos – Āzijā, Āfrikā.
Nekas un nekādi apstākļi neattaisno spēka pielietošanu, visur cieš parastie cilvēki.
Aicinām visas puses, visa līmeņa vadītājus mierīgā ceļā risināt jebkādas domstarpības, dialoga un pārrunu ceļā.
Tikai Miers uz mūsu planētas, tikai Draudzība un savstarpēja cieņa veicina cilvēku dzīvi.
Pat nepieļaujiet domas un mājienus par trešo pasaules karu, atomieročiem.
Cilvēces atmiņā ir XX gadsimta karti, un ja to aizmirsāt, tad derētu atcerēties. Diplomatic Club for Peace

Izbeidziet Karu! Lai ir Miers visā pasaulē!
Stop War! Peace All Over the World!



Diplomatic Economic Club
apvieno dalībniekus no 37 pasaules valstīm.


»» Jaunumi  »  Diplomātiskajam ekonomiskajam klubam 11 ! 21.09.2014 (86777)

Diplomātiskajam ekonomiskajam klubam 11 !  

20.septembrī Diplomātiskais ekonomiskais klubs apmeklēja VENDEN kompānijas ražotni Cēsīs un avotu Gaujas nacionālajā parkā, kura ūdeni kompānija nogādā pircējiem.

VENDEN izpilddirektors Aldis Škutāns, Cēsu ražotnes direktore Ingrīda Rozenfelde pastāstija par uzņēmuma darbību


 VENDEN ūdens ražošana

Uznēmums VENDEN ir Latvijā vadošais dabīgā avota un minerālūdens piegādātājs. 17 darba gadu laikā uzņēmums apkalpo aptuveni 70% Latvijas tirgus 5 GAL apjoma segmentā. Uzņēmums nodarbojas kā ar mazumtirdzniecību, tā arī ar vairumtirdzniecību un HoReCa, B2B segmentos. VENDEN veido: 19 tirdzniecības aģentu visā Latvijā, zvanu centrs, attīstīts uzņēmuma loģistikas tīkls nodrošina ūdens piegādi patērētājam visā Latvijas teritorijā.


 VENDEN ūdens ražošana

VENDEN ūdens tiek ražots mūsdienīgā ražotnē. Ūdens avots, paredzēts 1.5 litru pudeļu pildīšanai, atrodas ražotnes teritorijā, 135 metru dziļumā. Lai saglabāt dabīgā ūdens labākās nianses, tas netiek papildus apstrādāts, kā arī pildīšanas gaitā netiek mainīta ūdens mineralizācija vai struktūra.


 VENDEN ūdens ražošana. Avots

VENDEN avota ūdens tiek iegūts vienā no Latvijas augstākajām un tīrākajām vietām – Vidzemes augstienē, Gaujas nacionālajā parkā.

Vidzemes augstienes zemes plīsumi rada unikālus apstākļus ūdens mineralizācijai. Ūdenim piemīt īpašs minerālvielu sastāvs ar zemu sāļu saturu (310 mg/l), kas ļauj baudīt šo ūdeni bez ierobežojumiem.
VENDEN avota ūdens tiek pildīts tikai 5 galonu tilpnēs.


 VENDEN ūdens ražošana

Kluba biedri uzzināja, kā tiek ražots ūdens pudelēs, piedalījās avota ūdens degustācijā, iepazinās ar ražošanas tehnoloģisko ķēdi – sākot ar ieguvi un beidzot ar piegādi patērētājam.


 VENDEN ūdens ražošana

VENDEN ražotnes direktorei Ingrīdai Rozenfeldei tika pasniegts Diplomātiskā ekonomiskā kluba Diploms, kā arī novēlēta mērķu piepildīšanās un veiksme.
Kluba biedri izsaka sirsnīgu pateicību Andrejam Pavlovam и  Aldim Škutānam par sniegto iespēju iepazīties ar uzņēmuma darbību.


 VENDEN ūdens ražošana  VENDEN ūdens ražošana

Diplomātiskajam ekonomiskajam klubam 20.septembrī aprit 11 gadi. Sadarbībā ar uzņēmumu VENDEN kluba biedriem un viņu ģimenēm tika organizēta ekskursija uz VENDEN ražotni. Papildus tam kluba biedri apmeklēja Siguldas kamaniņu trasi un pat izbaudīja nobraukšanu ar treniņu kamaniņām.

Kopīgā autobusa brauciena laikā pa Latviju kluba biedri piedalījās viktorīnās, par kuras uzvarētāju kļuva Žazira Mirzakassimova un Santa Škutāne. Visi izbaudīja pastaigu pa Gaujas nacionālo parku, apmeklēja atpūtas kompleksu Mazais Ancis, Līgatnes parku, kā arī ārkārtēju gadījumu valsts pazemes kontrolpunktu, kurš kopš 2000. gada ir tūrisma objekts.

Vieta – Skalupes, Līgatnes pag. – kur tika parakstīts memorandums par Diplomātiskā ekonomiskā Kluba radīšanu ar sekojošu valstu pārstāvjiem:
Latvija, Baltkrievija, Ķīna, Polija, Krievija, Slovākija, Ukraina, Čehija.



 

Jaunumi »  Diplomātiskajam ekonomiskajam klubam 11 ! »  Views: 86777   Diplomatic Club


Diplomatic Economic Club®



Copyright © 1997-. DEC.lv Diplomatic Economic Club®

Diplomatic Economic Club. Materiālu vai fotogrāfiju izmantošana bez to autoru (tiesību īpašnieku) atļaujas aizliegta.
Hostings no: A/S Balticom