LV ::  EN ::  RU :: 

Diplomatic Economic Club®
Since 1997



close open

Diplomatic Club for Peace Visu valstu vadītājiem un visiem cilvēkiem pasaulē.
Paziņojums

Diplomātiskais ekonomiskais Klubs kategoriski iebilst un nepieņem nekāda veida agresīvas darbības, militāros konfliktus, starpvalstu karus, kas notiek pašlaik, Eiropas centrā, kā arī citos kontinentos – Āzijā, Āfrikā.
Nekas un nekādi apstākļi neattaisno spēka pielietošanu, visur cieš parastie cilvēki.
Aicinām visas puses, visa līmeņa vadītājus mierīgā ceļā risināt jebkādas domstarpības, dialoga un pārrunu ceļā.
Tikai Miers uz mūsu planētas, tikai Draudzība un savstarpēja cieņa veicina cilvēku dzīvi.
Pat nepieļaujiet domas un mājienus par trešo pasaules karu, atomieročiem.
Cilvēces atmiņā ir XX gadsimta karti, un ja to aizmirsāt, tad derētu atcerēties. Diplomatic Club for Peace

Izbeidziet Karu! Lai ir Miers visā pasaulē!
Stop War! Peace All Over the World!



Diplomatic Economic Club
apvieno dalībniekus no 37 pasaules valstīm.


»» Jaunumi  »  Inženierzinātņu loma pārrunu procesos 10.05.2015 (79905)

Inženierzinātņu loma pārrunu procesos  

 Tikšanās Diplomātiskajā Klubā 2015.gada 9.aprīlī – zinātnes doktors Vitālijs Butenko par jaunajām pieejām pārrunu procesos.

9.aprīlī Diplomātiskajā Klubā notika tikšanās par tematu „Inženierzinātņu loma pārrunu procesos – jaunās pieejas pārrunām un starpniecībai“ – telekomunikācijas sistēmu inženieris zinātnes doktors Vitālijs Butenko, Šveices Federālās Tehnoloģiskās Universitātes (ETH) Cīrihē pārrunu un konfliktu vadības katedras vecākais zinātniskais pētnieks. Katedras vadītājs — profesors, zinātnes doktors Maikl Ambuhl līdz 2013.gadam ir veicis Šveices Ārlietu un Finanšu Ministrijas valsts sekretāra pienākumus.

V.Butenko

V.Butenko ir spēļu teorijas eksperts, un viņa pašreizējais pētījums tiek koncentrēts uz inženierzinātņu pielietojumu pārrunu procesos.

Doktoram V.Butenko ir divi maģistra grādi – viens iegūts Rīgas Tehniskajā Universitātē, Telekomunikāciju Institūtā, un otrs Federālajā Telekomunikāciju Institūtā Lozannā. 29 gadu vecumā viņš ir ieguvis zinātņu doktora grādu Šveices Federālajā Tehnoloģiskajā Institūtā (ETH) Cīrihē.


 Tikšanās Diplomātiskajā Klubā 2015.gada 9.aprīlī – doktors Vitālijs Butenko stāsta par jaunajām pieejām pārrunu procesos.

Kopā ar profesoru Maiklu Ambuhl viņš ir izstrādājis kursus un seminārus par pārrunu metodēm studentiem un profesionāļiem banku un valsts sektorā. Piemēros tika demonstrētas pārrunu vešanas pieejas un metodes, kuras var izmantot reālajā dzīvē, kā biznesā, tā arī starptautiskajos pārrunu procesos.


 Tikšanās Diplomātiskajā klubā 2015.gada 9.aprīlī. Kluba biedri piedalījās vairāku matemātisko uzdevumu risināšanā

lai praksē gūtu ieskatu par to, kā ir iespējams domāt pāri saviem tradicionāliem uzskatiem, un kā rīkoties gatavojoties svarīgām pārrunām.

Kluba Vice-Prezidents Ukrainas vēstniecības pagaidu pilnvarotais lietvedis Latvijā, Andrejs Kozlovs, izteica pateicību doktoram V.Butenko par interesantu un informatīvu prezentāciju, pasniedza Kluba Diplomu, un novēlēja panākumus darbā.


 Tikšanās Diplomātiskajā klubā 2015.gada 9.aprīlī. Ukrainas vēstniecības pagaidu pilnvarotais lietvedis Latvijā, Andrejs Kozlovs un doktors V.Butenko Tikšanās Diplomātiskajā klubā 2015.gada 9.aprīlī. Inženierzinātnes pārrunu procesos.

Jaunumi »  Inženierzinātņu loma pārrunu procesos »  Views: 79905   Diplomatic Club


Diplomatic Economic Club®



Copyright © 1997-. DEC.lv Diplomatic Economic Club®

Diplomatic Economic Club. Materiālu vai fotogrāfiju izmantošana bez to autoru (tiesību īpašnieku) atļaujas aizliegta.
Hostings no: A/S Balticom