LV ::  EN ::  RU :: 

Diplomatic Economic Club®
Since 1997



close open

Diplomatic Club for Peace Visu valstu vadītājiem un visiem cilvēkiem pasaulē.
Paziņojums

Diplomātiskais ekonomiskais Klubs kategoriski iebilst un nepieņem nekāda veida agresīvas darbības, militāros konfliktus, starpvalstu karus, kas notiek pašlaik, Eiropas centrā, kā arī citos kontinentos – Āzijā, Āfrikā.
Nekas un nekādi apstākļi neattaisno spēka pielietošanu, visur cieš parastie cilvēki.
Aicinām visas puses, visa līmeņa vadītājus mierīgā ceļā risināt jebkādas domstarpības, dialoga un pārrunu ceļā.
Tikai Miers uz mūsu planētas, tikai Draudzība un savstarpēja cieņa veicina cilvēku dzīvi.
Pat nepieļaujiet domas un mājienus par trešo pasaules karu, atomieročiem.
Cilvēces atmiņā ir XX gadsimta karti, un ja to aizmirsāt, tad derētu atcerēties. Diplomatic Club for Peace

Izbeidziet Karu! Lai ir Miers visā pasaulē!
Stop War! Peace All Over the World!



Diplomatic Economic Club
apvieno dalībniekus no 37 pasaules valstīm.


»» Jaunumi  »  Iespēja redzēt klasiskā baleta pērles 08.02.2017 (81905)

Iespēja redzēt klasiskā baleta pērles  

Kompānija SIA „WORLDSTARS“, kuru 2010. gadā nodibināja Olga Azizova, ir pasaules baleta zvaigžņu galā koncerta „Etoile Ballet Gala“ organizētāja. Šodien „Etoile Ballet Gala“ koncerti tiek rīkoti Latvijā, Zviedrijā un Norvēģijā. Galā koncertā piedalās spilgtākās baleta zvaigznes no Parīzes Operas, Dānijas Karaliskā baleta, Belģijas Karaliskā baleta, Anglijas Nacionālā baleta, Prāgas Nacionālā baleta un citiem slaveniem teātriem.
Spilgtā galā koncerta programmā iekļautas klasiskā un mūsdienu baleta pērles. Grezni tērpi, kurus ir veidojuši labākie Dānijas, Vācijas un Francijas dizaineri, kvalitatīva mūzika, kas tiek īpaši sagatavota galā koncertam ,,Etoile Ballet Gala’’, un skaistas video projekcijas uz skatuves rada neatkārtojamu atmosfēru.

Etoile Ballet Gala Riga  
фото: Jaroslaw Saternus

Programma «Etoile Ballet Gala» 2017. gada 13. martā Latvijas Nacionālajā operā:

iespēja redzēt klasiskā baleta pērles, slavenos pas de deux «Grand Pas Classique», «Satanilla», «Riekstkodis», «Esmeralda», «Korsārs», kā arī mūsdienu horeogrāfijas iestudējumus pasaules labāko baleta mākslinieku izpildījumā, kuru vidū:

Hollija Dorgere — Danebrogas ordeņa Kavaliere. Beigusi Amerikas baleta skolu. Dānijas Karaliskā baleta prima-balerīna. Piedalījās vairākos galā koncertos un festivālos ASV, Zviedrijā, Igaunijā un citās valstīs. Balerīnas repertuārā ir vadošas lomas baletā «Gulbju ezers», «Bajadēra», «Manona» un citos baletos.

Džonatans Šmelenskis – beidzis Kubas Nacionālā baleta skolu. Norvēģijas Nacionālā baleta viessolists un Dānijas Karaliskā baleta vadošais solists. Piedalījās vairākos galā koncertos un festivālos Zviedrijā, Igaunijā un citās valstīs. Baletdejotāja repertuārā ir vadošas lomas baletā «Riekstkodis», «Bajadēra», «Manona» un citos baletos.

 
treiler

Ulvi Azizovs – Rūdolfa Nurijeva XVI Starptautiskā baleta festivāla prēmijas «Par ieguldījumu baleta mākslas attīstībā un augsto profesionālās meistarības līmeni» ieguvējs, kā arī īpašās XVIII Starptautiskā pasaules baleta zvaigžņu galā koncerta Budapeštā prēmijas laureāts. Piedalījās vairākos galā koncertos un festivālos Francijā, Itālijā, Grieķijā, Somijā, Ungārijā, Latvijā, Luksemburgā, Čehijā, Zviedrijā, Norvēģijā un citās valstīs. Baletdejotāja repertuārā ir vadošas lomas baletā «Gulbju ezers», «Bajadēra», «Apburtā princese», «Žizele» un citos baletos.

Andrea Kramesova – strādāja Zviedrijas Karaliskajā baletā un Vācu operā pie Reinas, Diseldorfā. Čehijas Nacionālā baleta prima-balerīna. Piedalījās vairākos galā koncertos un festivālos Zviedrijā, Norvēģijā, Vācijā, Igaunijā un citās valstīs. Baletdejotājas repertuārā ir galvenās lomas leģendāro horeogrāfu – Dž.Balančina, I.Kiliāna, N.Duato u.c.

Etoile Ballet Gala в Риге

Karel Audi — Brno Nacionālā teātra viessolists un Čehijas Nacionālā baleta premjers. Piedalījās vairākos galā koncertos un festivālos Zviedrijā, Norvēģijā, Vācijā, Igaunijā un citās valstīs. Baletdejotāja repertuārā ir vadošas lomas baletā «Riekstkodis», «Bajadēra», «Spartaks» un citos baletos

Par galā koncertu „Etoile Ballet Gala“:
„Etoile Ballet Gala“ mākslinieciskā vadītāja Olga Azizova ir ļoti profesionāla un, pateicoties viņai, skatītājiem ir iespēja redzēt starptautiskās baleta zvaigznes no visas pasaules. Tas ir liels ieguldījums pasaules baleta attīstībā“, — Izabella Sjaravola, Goda Leģiona Ordeņa un Literatūras un Mākslas Ordeņa Kavaliere, Parīzes Operas Etoile.
„Etoile Ballet Gala“ mākslinieciskā vadītāja Olga Azizova apvieno vienā lieliskā koncertā mūsdienās pazīstamās baleta zvaigznes no visas pasaules“, — Gudruna Bojesena, Danebrogas Ordeņa pirmās klases Kavaliere, Dānijas Karaliskā baleta prima-balerīna.
„Etoile Ballet Gala“ — lielisks, neatkārtojams koncerts, kurā sapulcējušās pasaules baleta zvaigznes. Olga Azizova sniedz lielu ieguldījumu pasaules baleta attīstībā“, — Levente Bajari, Ungārijas Ordeņa Kavalieris, Ungārijas Nacionālā baleta premjers, „EuroPas“ un „Talentum Artistic Award“ prēmiju ieguvējs.

Oficiālā mājaslapa: etoileballetgala.com

Biļetes: Latvijas Nacionālās operas kasē un «Biļešu paradīzes» tīklā

Informācija no Kluba partneriem

Jaunumi »  Iespēja redzēt klasiskā baleta pērles »  Views: 81905   Diplomatic Club


Diplomatic Economic Club®



Copyright © 1997-. DEC.lv Diplomatic Economic Club®

Diplomatic Economic Club. Materiālu vai fotogrāfiju izmantošana bez to autoru (tiesību īpašnieku) atļaujas aizliegta.
Hostings no: A/S Balticom