LV ::  EN ::  RU :: 

Diplomatic Economic Club®
Since 1997



close open

Diplomatic Club for Peace Visu valstu vadītājiem un visiem cilvēkiem pasaulē.
Paziņojums

Diplomātiskais ekonomiskais Klubs kategoriski iebilst un nepieņem nekāda veida agresīvas darbības, militāros konfliktus, starpvalstu karus, kas notiek pašlaik, Eiropas centrā, kā arī citos kontinentos – Āzijā, Āfrikā.
Nekas un nekādi apstākļi neattaisno spēka pielietošanu, visur cieš parastie cilvēki.
Aicinām visas puses, visa līmeņa vadītājus mierīgā ceļā risināt jebkādas domstarpības, dialoga un pārrunu ceļā.
Tikai Miers uz mūsu planētas, tikai Draudzība un savstarpēja cieņa veicina cilvēku dzīvi.
Pat nepieļaujiet domas un mājienus par trešo pasaules karu, atomieročiem.
Cilvēces atmiņā ir XX gadsimta karti, un ja to aizmirsāt, tad derētu atcerēties. Diplomatic Club for Peace

Izbeidziet Karu! Lai ir Miers visā pasaulē!
Stop War! Peace All Over the World!



Diplomatic Economic Club
apvieno dalībniekus no 37 pasaules valstīm.


Lielajā Gildē, Rīga, 28.01.2018 Galā koncerts  

Ķīnas Nacionālā opera dibināta 1952. gadā, un tā atrodas tiešā Kultūras ministrijas pārziņā. Tas ir lielākais un svarīgākais operas nams Ķīnā, kā arī Āzijas un Klusā okeāna reģionā. Tai ir sava operas trupa, koris, simfoniskais orķestris, skatuves mākslas darbnīca un kostīmu studija.

Operas trupu veido izcili vokālisti. Lielākā daļa no viņiem ir uzvarējuši liela mēroga sacensībās Ķīnā un ārvalstīs. Trupas vokālisti ļoti aktīvi darbojas starptautiskos projektos, dziedātāji ir vadošo konservatoriju labākie absolventi. 2009.gadā slavenais Ķīnas režisors ZhangYimou producēja operu «Turandota» Pekinas Nacionālajā stadionā, kuru izpildīja Ķīnas Nacionālā opera. Izrādi noskatījās gandrīz 100 000 cilvēku. 2010. gadā šī opera tika rādītaTaivānā, kur tā piesaistīja 30 000 skatītāju. Pēc veiksmīgas „Turandotas“ operas izrādes Romā 2012. gadā Ķīnas Nacionālā opera kļuva par pirmo ārvalstu trupu, kas 2014. gadā tika uzaicināta uz Pučinī festivāla Torre del Lago skatuves Toskānā. Džakomo Pučīni mazmeita cildināja izrādi ar vārdiem: "Šī ir labākā „Turandotas“ versija, ko esmu redzējusi pēdējo 30 gadu laikā! " Pēc tam šīs pats iestudējums atkārtots Pavasara festivālā Budapeštā, Ļubļanas festivālā, Ženēvā Šveicē un citur.

Pateicoties operas mākslinieku centieniem vairāk nekā pusgadsimta garumā, Ķīnas Nacionālā opera ir uzvedusi virkni pasaulē slavenu operu, piemēram, «Tannheizeru», «Nībelungu gredzenu», «Traviatu», «Madama Butterfly», «Karmenu», «Jevgēņiju Oņeginu», «Turandotu», «Aīdu», «Bohēmu», «Rigoleto», «Figaro kāzas», «Otello», «Zemnieka gods», «Seviļas bārdzinis», «Pagliacci», «Hofmaņa stāsti», «Le Roi d’Ys» u.c. Ķīnas Nacionāla opera ir iestudējusi arī virkni Ķīnas operu, piemēram, «Liu Hulan», «Pļavu dziesma», «Ayiguli», «Marco Polo», «Ardievu, mana konkubīne». Katru gadu Ķīnas Nacionālā opera dodas turnejā uz Eiropas, Amerikas, Āfrikas un Āzijas valstīm.


Jaunumi »  Lielajā Gildē, Rīga, 28.01.2018 Galā koncerts »  Views: 60510   Diplomatic Club


Diplomatic Economic Club®



Copyright © 1997-. DEC.lv Diplomatic Economic Club®

Diplomatic Economic Club. Materiālu vai fotogrāfiju izmantošana bez to autoru (tiesību īpašnieku) atļaujas aizliegta.
Hostings no: A/S Balticom