LV ::  EN ::  RU :: 

Diplomatic Economic Club®
Since 1997



close open

Diplomatic Club for Peace Visu valstu vadītājiem un visiem cilvēkiem pasaulē.
Paziņojums

Diplomātiskais ekonomiskais Klubs kategoriski iebilst un nepieņem nekāda veida agresīvas darbības, militāros konfliktus, starpvalstu karus, kas notiek pašlaik, Eiropas centrā, kā arī citos kontinentos – Āzijā, Āfrikā.
Nekas un nekādi apstākļi neattaisno spēka pielietošanu, visur cieš parastie cilvēki.
Aicinām visas puses, visa līmeņa vadītājus mierīgā ceļā risināt jebkādas domstarpības, dialoga un pārrunu ceļā.
Tikai Miers uz mūsu planētas, tikai Draudzība un savstarpēja cieņa veicina cilvēku dzīvi.
Pat nepieļaujiet domas un mājienus par trešo pasaules karu, atomieročiem.
Cilvēces atmiņā ir XX gadsimta karti, un ja to aizmirsāt, tad derētu atcerēties. Diplomatic Club for Peace

Izbeidziet Karu! Lai ir Miers visā pasaulē!
Stop War! Peace All Over the World!



Diplomatic Economic Club
apvieno dalībniekus no 37 pasaules valstīm.


»» Jaunumi  »  Nord Stream projekts. Prezentācija 27.06.2010 (80338)

Nord Stream projekts. Prezentācija  

Nord Stream projekts

4. februārī Klubā notika tikšanās ar Nord Stream projekta pārstāvniecību Baltijas reģionā ar Romānu Baumani. Nord Stream ir starptautiskais projekts dabasgāzes cauruļvada būvēšana Baltijas jūras akvatorijā no Krievijas uz Vāciju Eiropas Savienības dalībvalstu patērētājiem.
Prezentācijas laikā R.Baumanis detalizēti stāstīja par projekta starptautisko sadarbību enerģētikas jomā, kā arī nosauca uzņēmumus, kuri izveidoja koncorciumu.Tika izskatīti jautājumi par nepieciešamību piegādāt dabasgāzi Eiropas Savienības valstīm, par patērētājiem, kuri jau ir gatavi pirkt šo gāzi. Plānotie cauruļvada apjomi ir izrēķināti, pamatojoties uz Eiropas Savienības ekonomiskām vajadzībām, ko pētīja Eiropas Savienības un uzņēmuma Nord Stream pārstāvji projekta sagatavošanas posmā, kas nodrošināja projekta ekonomisko pamatojumu.
R.Baumanis sīki aprakstīja apkārtējās dabas vides drošības speciālus izstrādātus mehānismus, arī kontroles mehānismus no valsts puses.
Tika prezentēti proejta realizācijas tehnoloģijas, to uzticamība, atbilstība mūsdienas standartiem. Projekta unikalitāte ir tāds fakts, ka gāzes cauruļvada līnijas tiks būvētas no abām pusēm un to savienošana notiks jau ūdenī. Lai nodrošinātu dabasgāzes vajadzības apmierināšanu Eiropas Savienības valstīs, tiks būvētas divas cauruļvadu līnijas.
Papildus kompresoru stacijas jūrā tiks montētas tikai dabasgāzes ieejas un izejas punktos veiksmīga darba nodrošināšanai. Gāzes ieplūdes posmā spiediens būs divreiz lielāks nekā izplūdē.
Ja tādu dabasgāzes cauruļvadu būvēt uz sauszemes, tad uz to pašu attālumu būtu nepieciešami konstruēt vismaz piecas stacijas spiediena saglabāšanai, kas var negatīvi ietekmēt uz apkārtējās vides drošības. Pamatojoties uz vairākiem faktoriem, tika izvēlēts tieši šis projekta maršruts dabasgāzes piegādāšanai uz Eiropas Savienību.
Sīkāku informāciju var atrast Nord Stream piedāvātajā prezentācijā.
prezentācija
Tiskšanās piedalījās arī Gazprom pārstāvniecības direktors Latvijā Jevgēnijs Roldugins un viņa vietnieks Pāvels Litvinovs.R.Baumanis un J.Roldugins detalizēti atbildēja uz prezentācijas viesu jautājumiem attiecīgi par dabasgāzes cauruļvada celtniecību.
Prezentāciju apmeklēja:
P. Baranaj, P.Bredikhin, J.Rekasi, O.Pavuk, I.Andžāne, E.Ozoliņš, V.Roldugins, S.Ladigins, H.Palfinger, A.Villers, S.Kanajev, G.Kumm, D. Tomaševski,  A.Gaponenko un citi.
Kluba prezidentsPavol Baranaj izsaka pateicību R. Baumanim par interesantu prezentāciju un novēlēja veiksmī projekta Nord Stream īstenošanā
more picturs


Jaunumi »  Nord Stream projekts. Prezentācija »  Views: 80338   Diplomatic Club


Diplomatic Economic Club®



Copyright © 1997-. DEC.lv Diplomatic Economic Club®

Diplomatic Economic Club. Materiālu vai fotogrāfiju izmantošana bez to autoru (tiesību īpašnieku) atļaujas aizliegta.
Hostings no: A/S Balticom