LV ::  EN ::  RU :: 

Diplomatic Economic Club®
Since 1997



close open

Diplomatic Club for Peace Visu valstu vadītājiem un visiem cilvēkiem pasaulē.
Paziņojums

Diplomātiskais ekonomiskais Klubs kategoriski iebilst un nepieņem nekāda veida agresīvas darbības, militāros konfliktus, starpvalstu karus, kas notiek pašlaik, Eiropas centrā, kā arī citos kontinentos – Āzijā, Āfrikā.
Nekas un nekādi apstākļi neattaisno spēka pielietošanu, visur cieš parastie cilvēki.
Aicinām visas puses, visa līmeņa vadītājus mierīgā ceļā risināt jebkādas domstarpības, dialoga un pārrunu ceļā.
Tikai Miers uz mūsu planētas, tikai Draudzība un savstarpēja cieņa veicina cilvēku dzīvi.
Pat nepieļaujiet domas un mājienus par trešo pasaules karu, atomieročiem.
Cilvēces atmiņā ir XX gadsimta karti, un ja to aizmirsāt, tad derētu atcerēties. Diplomatic Club for Peace

Izbeidziet Karu! Lai ir Miers visā pasaulē!
Stop War! Peace All Over the World!



Diplomatic Economic Club
apvieno dalībniekus no 37 pasaules valstīm.


Starptautiskās izstādes Rīgā, to attīstības virzieni  

Polijas Republikas vēstniece Latvijā Eva Dembska

Polijas Republikas vēstniece Latvijā Eva Dembska, tiekoties ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 valdes priekšsēdētāju Viesturu Tīli, iepazinās ar pašreizējām un gaidāmajām izstādēm Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, Rīgā.

Starptautisko izstāžu rīkotājs – uzņēmums BT 1 – kopš 1995. gada, būdams partneru rīkoto pasākumu līdzorganizators, rīko starptautiskas un nacionālas izstādes, forumus un gadatirgus. Starptautiskajā izstāžu centrā katru gadu notiek vairāk nekā 25 izstādes, pārstāvot reģionam svarīgas ekonomikas nozares. Virkne izstāžu notiek vienlaicīgi, un tām ir viens un tas pats nosaukums, piemēram, „Auto“ ietver vairākas izstādes, bet izstādei „Nature Expo“ ir trīs sadaļas: „Riga Agro“, „Dārzs. Flora“ un „Mežs un koks“.

Lielākajās izstādēs piedalās līdz pat 600 uzņēmumiem no 30−40 pasaules valstīm. Visvairāk apmeklētāju ir populārākajās izstādēs Latvijā: „Skola“, „Baltic Beauty“, „Riga Food“, Māja“ un virknē citu.  


Polijas Republikas vēstniece Latvijā Eva Dembska

BT 1 partneri ir vairāk nekā 70 profesionālās nozaru asociācijas no Latvijas un citām valstīm, valsts un pašvaldību iestādes, 25 valstu diplomātiskās pārstāvniecības, svarīgākās Baltijas reģiona finanšu struktūras. Viens no sadarbības partneriem Polijā ir liels Polijas izstāžu centrs – Poznaņas gadatirgi.

Viesturs Tīle pateicās Polijas vēstniecībai un vēstniecības sekretāram ekonomiskajos jautājumos Dāvidam Tomaševskim par sadarbību, rīkojot starptautiskas izstādes, kurās vēstniecība piedalās ar ekspozīcijas stendu un izstāžu dalībnieki un apmeklētāji saņem papildu informāciju par lietišķiem piedāvājumiem

Polijas Republikas vēstniece Latvijā Eva Dembska

Polijas vēstniece Eva Dembska pateicās V. Tīlem par tikšanos un apliecināja gatavību turpināt aktīvu sadarbību, rīkojot dažādas izstādes, kas kalpo Polijas un Latvijas savstarpējām ekonomiskām interesēm.

Vēstniece apskatīja starptautiskās izstādes „Auto 2015“ dalībnieku veidotās ekspozīcijas, apmeklēja vairāku Polijas uzņēmumu stendus un ar uzņēmējiem pārrunāja dažādus jautājumus.



Jaunumi »  Starptautiskās izstādes Rīgā, to attīstības virzieni »  Views: 80394   Diplomatic Club


Diplomatic Economic Club®



Copyright © 1997-. DEC.lv Diplomatic Economic Club®

Diplomatic Economic Club. Materiālu vai fotogrāfiju izmantošana bez to autoru (tiesību īpašnieku) atļaujas aizliegta.
Hostings no: A/S Balticom